Велике домаће звезде имале су заказан концерт у суботу увече у Швајцарској, али због лажне дојаве о бомби није све протекло како је било предвиђено.

На спектакуларном концерту који је био организован у граду Дитикон требало је да наступају Александра Пријовић, Дарко Лазић, Светлана Цеца Ражнатовић као и репери Стефан Ђурић Раста, Игор Панић Нући као и Михајло Веруовић Војаж.

Стрпљиво чекали

С обзиром на списак извођача који су најављени за суботу увече, дискотека у швајцарском граду у близини Цириха била је препуна публике која је жељно ишчекивала популарне извођаче да изађу на бину.

 

 

Концерт су отворили репери који су загрејали атмосферу и подигли окупљене госте на ноге. Одмах након Војажа, Расте и Нућија на сцену је требао да изађе Дарко Лазић, али око 23 сата "Штатхалу" је испразнила полиција због дојаве о бомби.

Само 15 минута од када је полиција ушла у локал, сала је била испражњена, а екипе за евакуацију и деактивацију бомби ушле су у објекат. Испред велике хале налазило се неколико стотина људи, који су стрпљиво чекали да дежурне службе заврше посао како би се вратили и наставили да уживају у наступу за који су купили карте.

На видео снимцима који круже друштвеним мрежама уснимљен је и велики број возила хитне помоћи. Међутим, оно што је многима запало за око јесте призор испред хале у Дитикону, када су се евакисани посетиоци ухватили за руке и заиграли коло док се у близини њих вршио претрес.

Скратили наступе

Након што је установљено да се ради о лажној дојави, сви гости су се вратили на наступ, а извођачи су изашли на бину како би их испоштовали.

На велику жалост публике, али и певача, они нису успели да отпевају цео блок песама, како је било предвиђено, већ су свој наступ скратили.