Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, најнижа температура износиће од 4 до 8, а највиша од 12 до 15 степени.

Ујутру се очекује местимицно магла. На високим планинама, изнад 1.500 м, краткотрајно ће падати и слаб снег.

После подне постепено разведравање и то прво у кошавском подруцју услед појацања југоистоцног ветра. Дуваце слаб до умерен истоцни и североистоцни ветар.

И у Београду ће сутра ујутру бити магла или ниска облачност. Пре подне претежно облацно, после подне постепено разведравање уз слаб и умерен источни и југоисточни ветар. Најнижа температура од 6 до 8, а највиша дневна око 14 степени.

Према изгледима времена за наредних седам дана, до суботе, 19. новембра, у недељу и понедељак (13 - 14.11.) претежно сунчано и мало топлије.

По котлинама, долинама река и на висоравнима западне и јужне Србије магла или ниска облачност која ће се понегде задржати и дуже током дана.

У понедељак увече и током ноћи у југозападним и западним, а у уторак и у осталим пределима променљиво облачно местимицно са краткотрајном кишом.

Затим, претежно облачно са честом појавом кише, на високим планинама са снегом, уз постепени пад температуре посебно од четвртка.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".