Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura iznosiće od 4 do 8, a najviša od 12 do 15 stepeni.

Ujutru se očekuje mestimicno magla. Na visokim planinama, iznad 1.500 m, kratkotrajno će padati i slab sneg.

Posle podne postepeno razvedravanje i to prvo u košavskom podrucju usled pojacanja jugoistocnog vetra. Duvace slab do umeren istocni i severoistocni vetar.

I u Beogradu će sutra ujutru biti magla ili niska oblačnost. Pre podne pretežno oblacno, posle podne postepeno razvedravanje uz slab i umeren istočni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura od 6 do 8, a najviša dnevna oko 14 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do subote, 19. novembra, u nedelju i ponedeljak (13 - 14.11.) pretežno sunčano i malo toplije.

Po kotlinama, dolinama reka i na visoravnima zapadne i južne Srbije magla ili niska oblačnost koja će se ponegde zadržati i duže tokom dana.

U ponedeljak uveče i tokom noći u jugozapadnim i zapadnim, a u utorak i u ostalim predelima promenljivo oblačno mestimicno sa kratkotrajnom kišom.

Zatim, pretežno oblačno sa čestom pojavom kiše, na visokim planinama sa snegom, uz postepeni pad temperature posebno od četvrtka.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".