Популарни глумац Светозар Цветковић већ деценијама спада у најбоље у свом послу, а годинама је био у браку с колегиницом Јеленом Ђокић.


Медији су јавили да се пар растао овог лета, о чему нису причали за медије, а познато је да су они поносни родитељи двоје деце – Луке и Кларе, док Цветковић има и ћерку Деу, из првог брака.


Глумчева старија ћерка је историчарка уметности, која не жели претерано да се експонира у јавности. Како њен отац истиче, некада остане без речи због тога у какву је девојку Деа израсла.


– Она је у том добу да не можете ни на шта да је упозорите. Толико зна да ја не могу да претпоставим колико зна за све врсте уметности. Ради на факултету као асистент. Некада сам нем на све што уради и свака јој част. Прошло је време савета – истакао је он гостујући у емисији "Сценирање".

Фото: Инстаграм принтскрин/deacv

 

Њена млађа полусестра Клара пожелела је, међутим, у једном тренутку да крене стопама својих родитеља и била је врло успешна. Њу смо, наиме, до сад имали прилику да гледамо у серијама "Жмурке" и "Тајкун", али Светозар истиче да се сада помало удаљила од глуме.


– Клара је у једном тренутку имала јако велики однос према томе да ће кренути тим путем који је везан за сцену и филм. Снимила је две серије, у којима је направила нешто што је мени било запањујуће за њене године. Тада је имала 12-13 година. Али, како време одмиче, направила је одступницу и ја нећу на то да утичем нити да је притискам на било шта. Сама ће да одлучи – објашњава глумац.


Што се тиче његовог сина Луке, Светозар истиче да дешава посебно привлачи наука.


– Лука има 10 година и мислим да ће отићи на страну на коју је отишао мој брат. Прилично је егзактан. Омиљена ствар му је математика, сам проналази формуле за решавање разних задатака, и то га узбуђује, програмирање, кибернетика. Игра и кошарку у клубу Чубура – похвалио се Цветковић.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".