Пре 13 година Аднан Бабајић победио је у такмичењу "Операција тријумф". Док су му једни предвиђали успех, други су мислили да он није био залужени победник.

Фото: Јутјуб принтскрин/TayliishYummish

 

 

Овај младић је након учешћа у том шоу програму прославио Живинице. Место у родној Босни и Херцеговини. Тада му је било 20 година. Међутим, тек неколико година након победе се појавио са новим песмама.

Највећа трагедија десила му се два дана пред венчање када је његова мајка Улфета преминула. Касније се Аднан оженио Лејлом и према информацијама са његових друштвених мрежа, данас живи у Чикагу, а судећи према фотографијама не живи ни мало лоше.

Наступа на том континенту, огранизује свирке, а у једној емисији је себе назвао и менаџером Марије Шерифовић за тамошње тржиште. На изненађење многих, Аднан је покренуо и своју линију козметичких производа.

- Многи су писали да сам обуставио своју каријеру, али то није тачно. Траже ме људи са простора бивше Југославије, а до августа имам договорено 15 свадби. То су све добри клубови и јако сам задовољан - изјавио је једном Аднан, који је у међувремену набацио и који килограм вишка.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".