Прослављена певачица Мерима Његомир да је жива јуче би напунила 69 година, а њена деца веома пате за њом. Мерима је за собом оставила четворо деце, ћерке Љубицу, Јелену и Милицу, као и сина Марка. На певачицин рођендан њена ћерка Јелена објавила је писмо у ком је написала колико јој мајка недостаје и да ништа не умањује њену бол.

 

 

- Најчешће те чујем како ме зовеш “мала моја велика девојка” док се и сама трудиш да у одраслој жени видиш ону седмогодишњу девојчицу што је, иако са мрвицом талента, а ипак без срамоте, певала на бини баште Виле Манојловић. Опет у покушају да будем као ти. Нисам као ти, али сам жарко желела да згазим у твоје ципеле, оне црне, лаковане. Или макар црвене папуче. Твојим кораком да газим. Али нисам могла. Нико није као ти - пише Јелена у писму и наставља:

- Газим својим корацима, мама. Онако како си ме научила. Док ми твоји недостају да се појачају пред мојим вратима. Недостаје ми да твоја јака рука прво зграби кваку, па позвони. Сада ћу овај тренутак заменити за оне кад сам те свесно грлила и љубила. Знајући да једног дана нећу моћи. Сетићу се оног дана кад си ми рекла да се опустим и да сам најбоља мама, а ја сам ти узвратила да је поред тебе то немогуће - додала и признала да бол никако не престаје:

 

 

- Волим ова наша сећања иако ме боле. Волим и ову тугу, имам и за ким да тугујем. За једном и једином мојом. Време не лечи. Само се на ново време навикавам. Време ми помаже да се губитак који осећам претвори у снагу, искуство и свесност о пролазности. Лекцију из које учим да ценим те ситне тренутке. И само тако да и у губитку пронађем неки смисао.

- Живиш у мени ја то знам. Ипак остајеш да болно недостајеш. Воли те твоја Лелица - написала је Јелена Његомир.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".