У приземље куће породице Јовановић у Грачаници непознати починиоци ушли су у ноћи између петка и суботе кроз прозор, док су супружници и двоје деце спавали у собама на спрату, и украли новац, драгоцене ствари, телефоне и кључ од аутомобила који су одвезли у непознатом правцу.


- Штета по нас је огромна. Ово су одрадили професионалци. Прозор који су отворили је неоштећен. Украли су торбице, моју и од супруге, пасоше, банковне картице и комплетну уштеђевину коју смо имали. У мојој торбици је био кључ од аута БМW X5 са којим су побегли у непознатом правцу -  казао је Јовановић.

Тзв. косовска полиција и екипа форензике су обавили увиђај и према речима Јовановића, нису пронашли довољно трагова како би истрагу покренули у правом правцу.

Косово онлајн наводи да је током претходне ноћи покушана још једна крађа у Грачаници и да је на мети лопова био аутомобил БМW.

У тзв. косовској полицији у Грачаници потврдили су да је породица Јовановић опљачкана док за покушај још једне пљачке, како је речено за Косово онлајн, нису добили пријаву.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".