Београдска полиција ухапсила је младића (24) због сумње да је уз претњу ножем починио више разбојништва на општини Вождовац, док су испектори са подручја Раковице ухватили малолетника са пола килограма марихуане.

Наиме, инспектори из полицијске станице Вождовац ухапсили су мушкарца због сумње да је у периоду од 13. до 28. октобра извршио три разбојништва и покушаја разбојништва.

- Сумња се да су му на мети биле две апотеке и једна продавница. Улазио је у објекте и уз претњу ножем отимао или покушао да узме новац од радница. Након интезивног оперативног рада инспектора ПС Вождовац он је убрзо идентификован и ухапшен - наводи извор упознат са случајем и додао да је осумњиченом одређено задржавање до 48 часова.

Такође, након интезивног оперативног рада на терену синоћ су инспектори из полицијске станице у Раковици ухватили малолетног дилера код кога су пронашли и запленили пола килограма марихуане. Он је приведен ВЈТ за малолетнике због сумње да је починио кривично дело недозвољена производња и стављање у промет опојних дрога.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".