Слађа Трајковић, супруга певача Радише Трајковића сазнала је да мора хитно на операцију и уградњу стента.

Како би јој олакшао стресан период, Ђани је супрузи купио чувени мајбах од 130.000 евра.

Певач је частио супругу машином која кошта као просечан стан у Београду, па јој је пожелео да што пре опет буде она стара.

Фото: АТА имагес

 

- Слађи сам узео машину, али ауто још није стигао. То је поклон од мене због стреса кроз који сада пролази. Нећемо о ценама, али сви знате колико тај ауто кошта. Сви смо уз њу, као и увек, подршка породице је у оваквим тренуцима свима важна. Битно је да смо реаговали на време и да је Слађа у најбољим рукама - открио је фолкер.

Фото: Јутјуб принтскрин/Магазин Ин

 

Слађа је рекла да фолкер више паничи од ње кад су овакве ствари у питању, да се труди да остане смирена и да верује да доктори знају шта раде.

- Ђани је спремио поклон, код њега не може без тога! То увек ради кад се овако нешто деси. Мислим, ради и кад су лепе околности у питању, а не само моје операције. У последње време сам више пута била на клиникама, па он тако смисли нешто, купи и изненади ме. Знам да је у питању ауто, али то још није стигло. Доста се чека, дао је силне паре иако сам му рекла да никако то не ради. Он је паничар без обзира на то што можда многима тако не делује. Синови су сталоженији од њега, али сви смо ми различити - рекла је Слађа за "Републику".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".