Како Републике.рс преноси, Сораја је приморана да ћути и не открива где је оперисана након саобраћајке пошто је наводно месецима прогања и уходи бивши дечко од ког мора да се крије чак и у здравственим установама.

Он је наводно опседнут Вучелићевом са којом је неколико месеци био у љубавној вези. Када га је оставила, није могао то да прихвати, па ју је стално пратио, али и претио.

Фото: АТА имагес

 

- Сораја је боље, јуче је имала још једну интервенцију под локалном анестезијом. Информација да је лажирала удес ју је баш потресла пошто је то далеко од истине. Искрено да вам кажем, она мора да се крије, просто је приморана да се крије по болницама због бившег дечка који је уходи - каже Сорајина пријатељица и објашњава да је тај дечко залуђен њом, те да Вучелићева не може да га се реши.

- Тај дечко живи у Немачкој и када би јавност сазнала у којој приватној болници Сораја лежи, он би се кроз неколико сати тамо појавио. Због тога се све то држи у тајности, зато она мора да ћути и не открива где је. Месецима је прогања, верујте да испред клинике у Хрватској чак и обезбеђење има само да је он не би пронашао. Дечко не може да прихвати да је између њих све готово, па је стално прати, а у једном тренутку јој је и претио.

Фото: Инстаграм принтскрин/sorajavucelic

 

Старлета је с тим дечком неколико месеци била у љубавној вези, те он тада није показивао психопатске особине, да би након завршетка везе показао право лице.

- Он је заиста био нормалан док су Сара и он били заједно. Међутим, када се све то завршило он је почео да се интересује где је она, чак и да је, на неки начин, контролише. Њој је то баш сметало, а после ју је и уплашило. Сораја је и сада у страху, баш због свега тога, и не жели да се слика нити показује у којој је клиници.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Ким Кардашијан као Лепа Брена

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".