Змија у кући

Симболика сна у којој је змија у кући, може се протумачити као могућност свађе и зато би требало да обратите пажњу коме се поверавате. Имајте на уму да нису сви искрени и добронамерни, па самим тим не би требало да знају ваше тајне.

Црна змија

Ваша подсвест је највероватније обузета депресијом или тугом, истом оном коју можда проживљавате у стварности. Осим што алудира да у вашем животу влада негативна енергија, сањати црну змију може бити и упозорење које се односи на стање ваших финансија.

Фото: Профимедиа

 

Жута змија

Сањати жуту змију је директно повезано са вашом интуицијом. Уколико сте у некој невољи или проблему, немојте игнорисати свој предосећај и добро размислите о наредним корацима и начину на који желите да реализујете неке своје планове.

Зелена змија

Када сањате зелену змију добро запамтите контекст у ком сте је сањали, јер управо он одређује значење сна. Зелена боја симболизује просперитет, изобиље, креативност, нове почетке, наду и склад, а њена светлозелена, смарагдна нијанса, обично носи духовну поруку и означава чистоћу и искреност. Управо снови у којима је главни актер светлозелена змија указују на то да би требало да наставите са оним што тренутно радите, јер ћете у својим намерама успети.

Ако сањате да вас напада зелена змија, обратите пажњу на своју енергију, гледајте да је правилно каналишете, али и контролишете.

Велика змија

Уколико сте сањали велику змију, схватите то као упозорење и будите много опрезнији са људима из своје околине. Не можете веровати свакоме ко вам се свиди на “прву лопту”. Задржите за себе све оно што може да разоткрије ваше планове или тајне, уколико не желите да будете повређени и разочарани.

Фото: Профимедиа

 

Змија у кревету

Сањати змију у кревету недвосмислено треба схватити као поруку подсвести, која вас тера да преиспитате своје сексуалне инстинкте и нагоне. Дакле, оваква врста снова је углавном повезана са вашом сексуалношћу и жељама и зато добро погледате у себе и откријете како изражавате своју сексуалност.

Ујед змије

Један од кошмара који може бити знак да ће неко изнети другима неиситине на ваш рачун. Олако поверавате људима интимне детаље из свог живота и то може да вам се обије о главу. Спремите се да ћете бити изложени непријатностима, па чак и да ћете бити оклеветани.

Змија по Фројду

Уколико се дивите змијама то значи да желите више експериментисања у свом интимном животу, а ако је јурите, да сте спремни да будете активнији у истом. Бежање од змије у сну могло би да сугерише на проблеме са интимношћу, али и да имате страх од сексуалног односа.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".