Она је гостовала у емисији "Амиџи шоу" заједно са Анђелом Вештицом која већ дуго има профил на овом сајту за одрасле. Том приликом Анђела је проговорила о својим фотографијама које објављује.

- Верујем да се моја и њена прича разликују, бар за сада. Ја сам искоренила неке ствари на сајту и сада је мало другачије сада је све експлицитно. Ја имам бесплатну страницу где је цензурисано, а на приватној страници ништа није цензурисано. Цена је 5 долара за месец дана, од тога може одлично да се живи. Не желим да причам о цифрама. Ја седим код куће и сликам се и зарадим. Милица је можда схватила, згодна је, зашто то не би наплатила. Ја сам првих месец дана сликала само груди, већ трећи месец је све отишло - рекла је Анђела, а онда се Милица надовезала.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Скромно изгледа на почетку, пошло ми је од руке. Ја волим своје тело, поносим се. Имам 40 година, водим рачуна о изгледу у тренингу сам, волим да се сликам. Волим да ме коментаришу. Против лоших коментара не могу. Решила сам да не стављам само слике на Инстаграм, већ и на "Онлифенс". Неко воли да разговараш са њим, неко да пошаљеш слику. Свако може да поставља шта хоће - рекла је она.

Милица је тек сада сазнала да је ово сајт на ком се качи порнографски садржај.

Фото: Инстаграм принтскрин/therealandjela

 

- Тај сајт је за порнографски садржај. Корисници се жале када уплате, а виде фотографију као на Инстаграму. На сајту постоји опција лајв. Ја највише зарадим од претплате. Људи имају интеракцију са мном - рекла је Анђела, а Милица се шокирала.

- Ја нисам знала све то, драго ми је да је Анђела то објаснила, требала сам раније да је позовем и да је питам - закључила је Милица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Дабовић српска кошаркашица- утакмице

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".