Mediji su često u vreme njene najveće popularnosti isticali kako je Lepa Lukić njena suparnica i najveća konkurencija, a pisalo se i o njihovim navodnim sukobima.

Da u tome nema istine pokazuje i fotografija koja se pojavila na jednom nalogu na Instagramu na kojoj Silvana i Lepa poziraju zajedno, nasmejane, kao prave drugarice.

"Silvana je bila veliki pevač i jedina moja prava konkurencija. Nikada se nismo posvađale niti smo jedna od druge okretale glavu. Mediji su započeli tu igru, dizali tiraže, a mi prihvatile utakmicu. Znale smo se ponekad lepo nasmejati onome što bi pročitale o nama. Meni suza i danas krene kad se setim Silvane. Bila je veliki čovek, divna žena, sjajan pevač i znala je da čuva tajne. Nikome nisam poveravala svoje tajne osim njoj. I ja sam znala za sve njene tajne", rekla je jednom prilikom Lepa.

Nakon što se u javnosti pojavila slika uništenih kola u kojima je Silvana poginula, Lepa je proznala i da je ona trebala da bude u njima, ali ju je sudbina spasila sigurne smrti.

Foto: Printskrin/Jutjub/srbabeg

 

"Trebalo je da budem da istom koncertu gde je Silvana pevala. Ali, ja sam se baš tada uspavala. A onda mi je, u dva sata noću, neko zakucao na vrata. Ja mislila pljačkaši, kad ono novinari. Rekli su mi zašto su došli. Hteli su da znaju šta se dešavalo, da li se pilo. Nisam znala o čemu se radi. Onda su mi kazali da je Silvana poginula. Stravična tragedija. Od tada nisam sela za volan", ispričala je čuvena pevačica jednom prilikom.

Foto: TV Pink printskrin/Amidži Šou

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".