Глумица Мирка Васиљевић са 19 година упознала је љубав свог живота - фудбалера Вујадина Савића, а у 21. години родила је прво дете - сина Андреја. Убрзо је стигло и "појачање" - Андреј је добио сестру Адријану и брата Михајла, а прошле године у дом популарног пара стигао је и шести члан - ћеркица Аника.

Миркин живот у двадесетим годинама веома се разликовао од начина живота њених вршњака.

Фото: АТА имагес

 

"Њих троје сам родила на почетку двадесетих, када нисам имала толико ни емотивне, ни животне зрелости. Сви моји пријатељи су у то време размишљали шта ће студирати, где ће изаћи, причали су о томе у кога су се заљубили, а ја сам се бавила потпуно другачијим темама.О томе шта ми се дешава могла сам да разговарам само са мамом и тетком. Тада сам размишљала у стилу 'здрави су, сити су, суви су, супер', а сада, са 32, неупоредиво више знам, доста сам прошла, људи око мене су толико тога осетили и схватили", објаснила је глумица у интервјуу.

Разлика између Михајла, који је треће дете у породици, и најмлађе Анике је седам година, а браћа и сестре се одлично слажу. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/savicvujadin/ Принтскрин/Јутјуб/NOVA S

 

"Андреј, Адријана и Михајло су већ велики, много ствари умеју сами, а има и активности које више не желе да раде са мамом, јер им је то без везе. Због свега тога Аника је дошла као трешњица или јагодица на торти. Такође, тек сада схватају шта значи имати млађу сестру, јер кад је Андреј имао три године, крај себе је већ имао Адријану и Михајла. Он није био ни свестан шта значи бити старији брат", каже Мирка и додаје да су деца била поред ње у тренутку кад је кренуо порођај са Аником:

"Они нису имали много додира са бебама јер се у кругу наших пријатеља тек сада рађају деца. Нису имали ни представу колико је то биће мало, крхко, нежно и у којој мери је зависно од вас. Била сам сама са њима када је кренуо порођај. Одмах им је било јасно шта се дешава јер ми је пукао водењак. Рекла сам им - 'нема панике, причали смо да ово може да се деси, хајде да пробамо да се организујемо'. Заиста се нису спетљали, већ су све урадили као што сам им рекла."

Фото: АТА имагес

 

За глумицу и фудбалера нема веће среће од складне породице на окупу и љубави коју њихова деца гаје једни према другима.

"Кад је Аника стигла, били су усхићени. Она више није беба, па је и интеракција већа, а највише се озари кад се они после тренинга или школе врате кући. Тај осмех, та срећа и сјај у очима кад их погледа, то нема цену. Они то, наравно, осећају. Сада им је мало напорнија, па и досаднија, јер је у истраживачкој фази, а открила је и шта све може својим рукама и ногама. Ипак, све троје кажу да без ње не би могли да замисле живот и да би било баш без везе да је нису добили", закључила је уметница. 

(Hello)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".