Глумица Мирка Васиљевић је проговорила о томе да ли планира пето дете са својим невенчаним супругом Вујадином Савићем: 

– Да живим у времену наших бака и дека, сигурно бих имала више деце, јер је тада темпо био спорији, све се одвијало у кући и око ње, а не као данас кад свако мора да јури на сво ју страну. Сада мора да се води рачуна и о финансијама, и о организацији живота, и о стамбеном простору... – истакла је Мирка.

 

 

– Деца су нешто што остаје иза нас, једног дана кад остаримо имамо неког ко ће нас погледати, а они имају једни друге. Србија расте кад се деца рађају. Била сам задовољна са њих троје, али сам после седам година пожелела да у кући поново осетимо мирис бебе и, хвала Богу, родила се Аника. Сада радим и настојим да код куће будем присутна колико је потребно и да то време буде квалитетно, а шта ћу желети у тридесет шестој или седмој, не знам. Да останемо на броју четири – бићу срећна и захвална, а уколико се проширимо, такође ћу бити срећна и захвална. С друге стране, тачна је изрека да су мала деца мала брига, а велика – велика. Колико год да сам сада растерећена, јер њих троје много тога могу сами да обаве, толико имам у виду да су неки већ лагано закорачили у пубертет. Докле год праве глупости које су мени познате, јер сам их радила ја или неко из мог најближег окружења, све је ОК – наглашава глумица.

Потом се дотакла и медијских натписа од њене ране каријере, и како да се супруг носи са њима: 

– Свашта се писало од моје 13. до ове 32. године. Некад је то била стопостотна истина, некад лаж, а некад су то била туда виђења ситуације, због чега им је потпуно промењен контекст. Ми живимо наш живот, а не медијски. Научила сам да ће бити сваког чуда за три дана доста уколико се не упецам и не почнем да коментаришем поједине ствари. Сигурно је да је Вујадин културан и васпитан мушкарац, који зна како се треба понашати на јавном месту, тим пре што је растао уз познате родитеље.

 

 

Она је од самог тренутка знала да је Вујадин човек са којим жели да остари: 

– Сви смо емотивне партнере сами бирали. Осетила сам нешто према Вујадину, изабрала га и желим да нас двоје остаримо заједно. Била сам готово дете када сам у то почела да верујем, а свих ових година нас двоје радимо на нашем односу. Често кажем да кад се човек осећа пријатно у својој кожи, њега ни булдожер не може да помери, а ја се трудим да ми ту буде добро. Свакако да и нас двоје имамо моменте када се око нечега не слажемо, али ја се увек трудим да избегнемо свађу која би водила ка нечему негативном, већ реагујем по принципу хајде да дискутујемо, а онда да заједно и храбро наставимо да корачамо нашим путем, са истим циљем и веровањем – искрена је Мирка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума глумице Тање Бошковић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".