- Слађа и ја смо се млади узели, боље и они да се ожене млади, него да лутају по улици. Максимално су посветили пажњу женама и супер су, уозбиљили су се. А савете им дајем када варају жене, овако никако - рекао је недавно Ђани, због чега се Нина, супруга његовог старијег сина Милоша, наводно наљутила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)

- Нина се јако наљутила на Ђанија, одржала му је буквицу како је његов живот његова ствар, али да ако жели срећу свом сину, не треба да прича такве ствари. То је доживела као непоштовање ње, која је пре свега том човеку подарила унуче, а његовом сину дете. Зна она да је Ђани неозбиљан и да уме свашта да "лапрда", али ово ју је баш повредило. Слађа покушава да пегла ствари, говори јој да му то не узме за зло јер зна колико је Ђани воли и колико је срећан што се она и његов син Милош лепо слажу - каже извор близак породици Трајковић, а преносе медији.

Подсетимо, Ђанијев старији син Милош оженио се прошле године изабраницом Нином, са којом је добио дете, а и певачев млађи наследник ускоро ће стати на луди камен.

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".