Водитељ Огњен Амиџић и директорка модне агенције „Models Inc“ и некадашња манекенка Данијела Димитровска Амиџић важе за један од најпознатијих парова на нашој јавној сцени. Њихова љубав траје већ деценију, а срећу им је употпунило рођење сина Матије.

Фото: Танјуг/ Сава Радовановић

 

 

“Брак као и сваки – луда вожња је у сваком смислу. Има успона и падова, али је битно да се трудите да додате гас онда када треба и закочите када видите да је то довољно добро. Укупно десет година смо заједно и нама заиста ништа не пада тешко. Једно другом смо подршка“, рекла је Данијела једном приликом.

Ипак, мало је познато да је пре Данијеле Огњен био у браку са Милицом Марковић. Венчали су се у јуну 2006. године, а развели се 4 године касније. О разлозима за своју одлуку јавност су обавестили саопштењем у ком су објаснили да се љубав угасила, али и да ће заувек остати у пријатељским односима. Милица није волела да се јавно експонира ни док је била у браку с познатим водитељем, а и након развода свој приватни живот држи далеко од очију јавности.

 

 

“Просто ми није пријатно када нас у јавности сликају заједно, јер се трудим да наш приватни живот држим у тајности. Огњен је јавна личност, међутим мој посао је нешто сасвим друго“, говорила је раније Милица.

(Лепа и срећна)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".