- Тело је пронађено око 17 часова поред пута, а Јулију је највероватније ударио аутомобил, услед чега је преминула. Тело је одмах послато на обдукцију како би се утврдио тачан узрок смрти - наводи извор Нове.

Јулија је иза себе оставила двоје деце - ћерку од 22 година и сина од 19. Обоје живе у Београду, ћерка је запослена, а син студира.

Фото: Инстаграм/принтскрин/julijaa_82

 

 

Несрећна жена је живела у селу Палојце само са оцем. Мајка јој је преминула пре годину и по дана, а пре пет година се развела.

Како наводе мештани Палојца, Јулија је била дивна жена, мајка два тинејџера.

- Ту, крај старог ауто-пута између Гределице и Предејана, је аутобуско стајалиште. Она се највероватније кретала пешице ка кући када је неко ударио и побегао. Развела се пре доста година и вратила код оца у кућу, деца су јој у Београду, студирају. Туга шта се догодило. Била је дивна жена - наводи мештанка овог места па додаје дасе нада да ће полиција пронаћи кривца.

Југ Србије у сузама

Југ Србије се у сузама опрашта од четрдесетогодишње Јулије Д.

Њени пријатељи из Власотинца, Грделице и осталих места са југа Србије, на друштвеним мрежама остављају последње поздраве овој мајци двоје деце која је настрадала несретним случајем док се враћала са посла.

- Отишла си без поздрава, зашто - пишу по друштвени мрежама уз њену фотографију.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".