Пар је пре пар месеци путем друштвених мрежа потврдио да чека дете, стога је било само питање дана када ће се свадбено весеље догодити. Млада, која само што се није породила, блистала је у једноставној белој хаљини са рукавима од тила на туфнице, док је радосни младожења понео одело скројено по мери.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/tamaradragicevic

 

 

Глумачки пар, који све чешће заједно гледамо на малим екранима, брачне завете разменио је у кругу чланова најуже породице, а глумчева сестра Тамара Драгичевић посебно је била весела и радосна. Новопечене супружнике испред ресторана у ком су уприличили славље сачекали су трубачи, а по објавама које из минута у минут радују њихове пратиоце може се закључити да су им и све остале званице изузетно лепо расположене.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/tamaradragicevic

 

 

" Оженио се Миодраг Драгичевић! " сигурно је најлепша вест данашењег дана. Сви који прате рад младог глумца радосни су због овог његовог врло важног животног потеза, ипак најрадоснији су његови родитељи. Миодраг је раније за медије испричао како га мајка и отац често питају када ће да се скраси и ожени, а сада им је ту жељу и услишио. Тамара и Марија, Миодрагове сестре, посебно лепо изгледају данас, а њихове интересантне одевне комбинације привлаче пажњу и нешто је о чему ће се наредних дана сигурно доста причати.

 

 

(Стори)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".