Она редовно објављује снимке на Инстаграму како изводи уметнички плес око шипке.


Атрактивна млада глумица Миона Марковић (25) је срца домаће јавности освојила улогом Ана-Марије у популарној серији 'Жигосани у рекету', али је остварила и запажене улоге у серијама "Јутро ће променити све". "Бисер Бојане" и "Корени".

Фото: В. Данилов

 

 

 Она је недавно показала да се њена палета раскошног талента не завршава само с глумом.

Осим поменуте глуме у којој се Миона већ доказала, њена друга страст јесте плес око шипке. Поменути плес нема додирних тачака са оном врстом плеса на коју сте прво помислили, осим шипке наравно. Уметнички плес око шипке све је популарнији, те се много девојака одлучује на овакву врсту реакреације, а међу њима је и популарна глумица Миона.

 

 

Глумица је један од бројних снимака са тренинга одлучила да подели и са својим пратиоцима на Инстаграму, а за кратко време прикупила је велики број 'свиђања'. Комплименти су се ређали један за другим у коментарима испод поменутог видеа.

У опису видеа Миона је открила и да због пословних обавеза не успева да се посвети плесу у мери у којој би желела, но труди се да сваки слободан тренутак искористи како би усавршила свој скривени таленат.

Она је иначе ћерка познатог историчара Предрага Марковића и унука филмског сценаристе и продуцента Јована Марковића.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".