Сања Кужет је у складном браку са Немањом Живојиновићем са којим има сина Страхињу, међутим водитељка иза себе има још један брак.

Кума на првом венчању била јој је фолк звезда Лепа Брена. Свадба је била организована у некадашњем Интерконтиненталу. Младенци су уложили озбиљну суму новца, све је било сређено као у бајци, писао је "Објектив".

- То је била љубав на први поглед. Сања је тада важила за једну од најатрактивнијих водитељки, а он је био веома упоран јер му се Сања јако допала. После неколико месеци забављања, њих двоје су решили да се венчају, изнео је тада близак водитељки тада.

Међутим, након годину дана је уследио развод, а водитељка је једном приликом испричала да су она и бивши супруг у одличним односима.

Фото: В. Данилов

 

 

- Дружили смо се две године, а онда се и заљубили, па венчали, добили дете, развели, али и даље остали у истој фирми… Зоран и ја смо се после годину дана брака лепо, људски разишли. Можда ће неком то деловати и смешно, али код нас све беспрекорно функционише, само што нисмо у заједници. Андрија и он се виђају, имају нормалан контакт, ми морамо да функционишемо због детета и желимо да та комуникација буде што боља. Није било љубоморних сцена, није било сујете.

- Други пут сам се одлучила за брак када сам поново препознала љубав у коју верујем, рекла је водитељка за домаће медије.

БОНУС ВИДЕО:

Шта ће рећи ЈК? Дара Бубамара и Цеца у загрљају

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".