- Шта радиш шта се глупишеш - рекла је Марија Ненаду.

Оно што се могло приметити је да се Миљана Кулић престравила од ње, док је њен момак Ненад Мацановић Бебица био веома срећан што је види.

Марија Кулић је потом ушетала у Белу кућу, стала је за црни сто, па се обратила задругарима. Задругари су помно пратили сваку њену реч, а за столом је завладао мук.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Задруга Оффициал

 

- Добро вече гледаоцима и укућанима којима се нисам јавила. Мало је глупо да се јављам свима. Мртва сам уморна, жена која има породицу мора да среди све пре него што уђе. Више пута сам пожелела да уђем у екран. Толико има дволичних људи, али ћу сада рећи за оне који не знају, а мислим да сви знате. Ја сам Миљанина мајка, неке сам гледала на екранима, има добрих људи куди-камо. Овде нису само шљамови. Ја за себе мислим да сам једна од најбољих жена на свету. Ја сам та која са пуним правом може да каже свима све. Сада не желим да некога хвалим, а друге кудим. Желим мало да се одморим, почиње емисија. Има дана до Мегдана. Ја битку водим на пет фронтова, имала сам зрачења, сув ми је језик и уста су сува. Пет минута причам, а уста су ми се осушила. Многи људи су овде дошли да се брукају, ми страрији знамо да није битно бити само леп. Не треба нико да буде леп, а глуп. Ја ћу се поред пет фронтова бавити и осталим стварима. Даваћу савете, коментарисаћу. Слободни сте, идем ја да запалим цигарету. Само желим да кажем да нисам зацвршила факултет, јер биг после овога отишла у скупштину. Закон који бих предложила је кастрација! Кастрација, бре - рекла је Марија.

БОНУС ВИДЕО: Овако се Јована Јеремић припрема за викенд

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".