- Да је мени неко рекао пре годину дана да ћу ја да будем са њим, не бих веровала. Била сам спремна да ћу се провлачити кроз наслове као девојка неке познате личности, али нисам баш мислила да ће то бити овако и да ћу ја ту испасти растурачица бракова. Ја сам се само ту појавила, нико тиме није управљао. Упознали смо се тако што смо се договарали око неке сарадње - испричала је Барбара Бобак у једној нашој познатој емисији.

- Седим са пријатељима, ту је већ прошло неко време, ја сам мало трзнула и он је, обоје смо. Ја њима кажем: Хајде људи молим вас одговорите ме од овога, ја не могу да се заљубим у Дарка Лазића, мени он не треба - изјавила је Барбара.

На питање водитељке да ли је истина да је Дарко заводник, певачица је одговорила:

- Не! Он је јако интелигентан мушкарац, зна он како с ким треба. То што је он мени говорио, не знам да ли је то оно што сам ја хтела да чујем или је било стварно, мсилим да је ово друго. Све репове које он има, то је нека друга ствар - одговорила је.

Подсетимо, Дарко и Барбара последњих дана поново су доспели у центар пажње, и то када је откривено да су се потукли због певача Уроша Живковића, који је наводно мувао Барбару на једном слављу.

(Старс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".