Наиме, певач се није појавио у судници јер је био ван земље, пошто је отпутовао у Египат са новом девојком, због чега је рочиште померено за следећи месец.

Марина је за "Телеграф" открила детаље и све што мисли о ситуацији у којој се налази.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARINA GAGIC (@gagic_marina)

- Како је протекло прво рочиште за старатељство?

- Дарко се очекивано није појавио. Знала сам да неће доћи. Следеће рочиште је заказано за следећи месец, па ћемо видети да ли ће да дође.

- Можеш ли нам открити твоје тужбене захтеве?

- Потпуно старатељство. Алиментација ми није толико важна колико потпуно старатељство. Сматрам да сам бољи старатељ од њега и да више бринем о детету.

- Сматраш ли да Дарко избегава суђење?

- Не знам да ли избегава, али знам да је јуче отпутовао на медени месец, тако да, ето, разлог зашто брижни отац није дошао на суђење.

Јуче је Дарку био рођендан. Јеси ли му честитала:

- Послала сам му "срећан рођендан" али у Алексејево име. Ја сам пре свега васпитана. Одговорио ми је "хвала". Након честитке сам га подсетила на суђење, али ми није одговорио. Знао је да је суђење.

- Недавно те оптужио да си из куће у Брестачу изнела ствари и да ти то нико није замерио. Како то коментаришеш?

- Наравно да није када су то моје ствари, односно ствари које су купили моји родитељи када смо се усељавали. Помогли су нам, нису морали, али јесу. Када је била фрка око пописивања ствари због неплаћених алиментација за Лорену ја сам отишла по своје ствари. Сутра планирам да направим кућу у којој ћемо живети Алексеј и ја па ћу те ствари да искористим. Нису јефтине да бих их оставила тек тако.

(Телеграф)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".