Она је тренутно бескућница и наркоманска зависница, а бори се и са мноштвом психичких проблема, наводе амерички медији.

Некадашњи фитнес модел живи на улици од 2016. године. Она је ухваћена како гура колица напуњена одећом, а међу стварима налазили су и ћебад и јастук за спавање. 

Са цигаретом у устима и са неколико слојева старе одеће на себи, копала је по контејнерима тражећи храну, а очевици кажу да је скоро нико није препознао.

Приметно је да изгледа доста старије, а од некадашње дуге плаве косе нема ни трага. Сада има кратку косу са ружичастим праменовима.

Вилсон је за "Сан" рекла да се осећа добро и да јој помоћ није потребна.

Фото: Профимедиа

 

- Нисам разговарала с Џеремијем. Не желим да причам са својим пријатељима, сасвим ми је добро. Не желим да ми нико помаже. Могу сама да се снађем. Имам све што ми треба. Никога није брига за мене и нећу да их видим јер они не желе мене да виде - рекла је Лони, те додала:

- Немам мобилни. Имам храну и место за спавање. Набавим новац ту и тамо и има хране у контејнерима и близу радње. Пуно је тога овде.

Фото: Профимедиа

 

Иначе, Вилисон је била у браку познатим глумцем од 2012. до 2014. године.

Пар је имао прилично турбулентну везу, а све је кулиминирало и физичким обрачуном на лето 2014. године када је Џексон супрузи сломио два ребра, повредио врат и изгребао лице.

Године 2018. је нестала након што су пријатељи покушали да је наговоре да оде у клинику за одвикавање од зависности.

Фото: Профимедиа

 

Последњи пут је радила као асистенткиња у центру за пластичне операције у Лос Анђелесуу, а онда је 2016. доживела нервни слом, након чега је добила отказ и остала без дома. С обзиром на то да није могла ни да плати рачуне ни да пронађе сталан посао, Лони је на крају избачена из стана у западном Холивуду и приморана је да живи на улици.

Године 2018. године је за медије рекла како се није туширала више од годину дана и да жели да буде што прљавија како би избегла нападе на улици.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања манекенке Наталије Водјанове

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".