Pevač Darko Lazić i njegova devojka Katarina ozvaničili su vezu posle nekoliko meseci, a folker je prvi put progovorio o tome koliko dugo se poznaju, te i da je sve bivše partnerke varao s njom.

Фото: АТА имагес

 

 

- Катарина и ја се познајемо 13 година, давно смо били у вези и увек смо се поштовали. Били смо у контакту, виђали се и пили пиће, тако да је увек у мом животу. Ја се заправо никад нисам ни одљубио од Каће, само смо се разишли јер није било право време за нас. У том смислу сам увек све друге варао с њом. Она је имала своју везу и брак, после се развела, исто као и ја, и зашто да не будемо заједно? Сматрам да је боље да човек сачека да сазри. Мислим да смо тек сад прошли све и можемо да уживамо заједно до краја живота - прича Дарко и наставља:

- Имам двоје деце из својих веза с бившим женама и то је лепо. Деца су најлепша ствар и никад не бих поништио све оно из прошлости иако са женама није успело. Мој живот је такав какав је, сад имам 31 годину и имам потребу да се коначно смирим.

Лазић тврди да тек сада осећа искрену заљубљеност према жени и да су му се све претходне везе дешавале у периоду кад није био спреман да се посвети на прави начин. 

- Први пут се осећам да сам стварно заљубљен. Раније сам само мислио да је тако, али сам заправо био незрео и нисам то схватао на прави начин. Боли ме уво како ће бивше да протумаче ово што сам рекао. О њима све најлепше. Тако је, како је и нећу да се фолирам, а њима се извињавам. Кад човек осети праву љубав, никоме се не правда. Каћа је старија од мене, нема нико од нас више времена за грешке. Мене брига и за то да ли моји код куће прихватају Каћу. Не живе они с њом него ја, али, искрен да будем, и они је сви воле. Познају је исто колико и ја и сви су нам ветар у леђа - каже певач. 

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

Емотивни тренутак: Ацо Пејовић у загрљају супруге и ћерки

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".