Синиша Михајловић опоравља се после леукемије која му се други пут вратила пролетос. Прослављеном фудбалеру и доскорашњем тренеру Болоње током захтевног процеса лечења највећу снагу и подршку давала је породица, супруга Аријана и деца, ћерке Викторија и Вирџинија и синови Николас, Душан и Мирослав. С обзриом на то да је Вирџинија пре годину дана са фудбалером Алесандром Воглиаћом добила ћеку Виоланте, Синиша и Аријана уживају у најдражим улогама, деке и баке. 

Фото: Профимедиа

 

Аријана, која је пре удаје била успешна манекенка и водитељка, потпуно се посветила породици, а често истиче да једни другима дају снагу, посебно у критичним ситуацијама. С времена на време на друштвеним мрежама подели емотивну фотографију из прошлости, попут ове, за који је написала "Странице нашег живота". 

Њих двоје у браку су већ 26 година, у грађански брак ступили су на Видовдан давне 1996. године, а 2005. су организовали  црквено венчање у Сремским Карловцима. "Сребрну свадбу", односно 25. годишњицу брака, обележили су црквеним венчањем по католичком обреду у Порто Ћеву, коме је присуствовала читава фамилија. 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".