Овај велики свадбарски хит снимио је 1995. године певач Гојко Ефтоски са чувеним "Јужним ветром".

Певач признаје да је ово класичан пример ситуације када песма "победи певача", будући да је ставила је у сенку све друго што је икада снимио.

Фото: Јутјуб принтскрин/PESMA KAO LEK – TV DUGA PLUS

 

- Сто посто ме је победила! - каже Гојко, који се у емисији "Песма као лек" присетио како је изгледала сарадња са вођом "Јужног ветра", Милетом Басом, који је и написао музику за овај велики хит.

Фото: Јутјуб принтскрин/PESMA KAO LEK – TV DUGA PLUS

 

- Миле Бас је за неке ствари био испред времена. Љутио се Миле Китић, љутио се и Синан, и Кемал Маловчић, и Драгана Мирковић, а највише Китић. Викали су, хоћемо на телевизију, а он није дозвољавао. Говорио је: "Немојте да се заваравате! Ако вас буду много гледали на телевизији, неће желети да вас виде на наступима. Боље је обилазити све радио станице."

Иначе, Гојко је почео као хармоникаш, а као певач је, почевши од деведесетих година прошлог века, снимио више албума, на којима се налазе и песме као што су "Сиротињо, и Богу си тешка", "Нисам човек који плаче", "Магдо, ти си дукат мој" и многе друге. Мада и њих љубитељи "Јужног ветра" и народњака знају, ниједна није постала хит као "Нека пева ова кућа".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ипче Ахмедовски - Мали Рамбо и велики певач кога смо прерано изгубили

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".