Након што је на свет донела ћерку Ђурђу коју је дуго очекивала, јер није могла да остане у другом стању, певачица Марија Микић саопштила је јавно срећне вести. 

Међутим, Марија се због тога нашла на мети критика.  

Фото: АТА имагес

 

- Постоји једна особа која већ зна пол бебе, али нама је битно да је све у реду. Сазнаћемо пол када успемо да се организујемо од свих обавеза, пренатални тест је готов. Искрено, не журим нигде и уживам! Мало ми је и занимљиво да сам у неизвесности - изнела је детаље о трудноћи певачица. Овај пут би волела да роди дечака. 

- Ако баш морам да будем искрена, волела бих да је дечак. Желим да имам и дечака и девојчицу. Наравно, најбитније је да је живо и здраво - поручила је Марија фановима.

Њена реакција на критике била је следећа:  

-Јесам. И било је дана када сам хтела да се огласим. Али онда бих била иста као они. А то не желим. Мој живот је моја ствар. То што сам јавна личност је цена нашег посла и што свако може себи да да за право да коментарише. Али и ја сам обичан човек од крви и меса, имам осећања. Онда погледам око себе, погледам љубав, срећу и кажем: 'А, јадни они'. Чим имају времена за то. Желим им бар упола као себи, а ако може, ето и више. Да буду мање злобни-  написала је Марија.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Павловић у атрактивном издању

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".