- Нећу се развести, можда ћемо се тужити годинама! И презиме ћу променити ако ја то одлучим, а не Дејан. Он се не пита ништа, ни за презиме, ни за развод - шокирала је својом изјавом Далила. 

- Мислим сваки дан на Дејана, не могу да спавам, размишљам да га посетим у Ветернику... Пољубићу свекрву Биљану у руку, извинићу се за све. Треба да ме прихвати јер мислим да сам ја најбоља снајка коју је икад имала - каже Далила која је свог супруга својевремено и тукла и понижавала у ријалитију.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/dalila_dragojevic_official

 

- Дејан се све фолира! Биљана се ту не пита ништа, мора да игра сада како Дејан свира јер се плаши да не оде опет од ње, као што је некада отишао због љубави према мени. Он је тада напустио породицу јер ме они нису прихватали... Ја нисам крива што није знао да управља својим животом, као што ни сада не зна - рекла је Драгојевићка која о Филипу Цару, са којим је преварила супруга, не жели да говори.

 - Могу да причам само о Дејану, с којим сам била пет година у браку, а што се тиче дотичног господина, нећу се бавити њиме никад више, то ми "не дозвољава" мој нови посао. Постајем водитељка на ТВ Хајп и веома се радујем, имаћу своју емисију, трудићу се да буде најгледанија - рекла је она. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Дејан је пак истакао да Далилину понуду за помирење не прихвата, те да ће се развести по сваку цену од неверне супруге.

- Далила ме не занима уопште! Наравно да хоћу да се разведем, она нека ради шта хоће, суд ће одлучити! Био сам у писарници суда, фали још само један папир да се све заврши. Ово радим јер моја девојка Алекс заслужује да све буде чисто кад изађе из ријалитија - рекао је он.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: Ђанију направили круну од пара

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".