Легендарни фудбалер Челсија Џон Тери један је од најбољих одбрамбених играча 21. века, а поред несумњивог играчког квалитета који га је пратио на терену, остаће упамћен и по неславној причи ван истог.

О његовој "мрачној" страни најбоље сведочи ситуација са Вејном Бриџом. Леви бек плаваца и Тери важили су за изразито добре пријатеље, а њихово другарски однос прекинут је због "преваре деценије" из 2010. године.

Фото: Профимедиа

 

 

Вејн Бриџ и Ванеса Перонсел су после дугогодишње везе, у којој су добили и сина, одлучили да окончају своју романсу, а као раме за плакање француској манекенки нашао се "фудбалски брат" њеног бившег изабраника - Џон Тери.

Недуго послле раскида, кружила је прича како су Ванеса и некадашњи штопер спавали заједно. Контроверзна прича наишла је на деманте од стране Францускиње, међутим, Бриџ у та негирања није поверовао, смртно се наљутивши на некадашњег саиграча.

Да је поменути скандал изузетно погодио Бриџа, сведочи податак да је одбио да брани боје енглеске репрезентације на Мундијалу 2010. године, како не би био у истом тиму са Теријем.

Фото: Профимедиа

 

 

Ванесу данас краси потпуно другачији изглед него из тог "неславног" периода. Променила је неколико љубавних партнера, а није познато да ли се тренутно налази у емотивној вези.

 

 

Упркос годинама и чињеници да ће ускоро закорачити у пету деценију, бивши модел се и даљи може похвалити атрактивном и витком линијом.

 

 

 

Раскол између "фудбалске браће" још увек траје, а у међувремену су обојица упливала у брачне воде.

Тери се налази у браку са Тони, а недавно су прославили и петнаестогодишњицу истог, док је Бриџ стао на луди камен са девојком Френки.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".