Legendarni fudbaler Čelsija DŽon Teri jedan je od najboljih odbrambenih igrača 21. veka, a pored nesumnjivog igračkog kvaliteta koji ga je pratio na terenu, ostaće upamćen i po neslavnoj priči van istog.

O njegovoj "mračnoj" strani najbolje svedoči situacija sa Vejnom Bridžom. Levi bek plavaca i Teri važili su za izrazito dobre prijatelje, a njihovo drugarski odnos prekinut je zbog "prevare decenije" iz 2010. godine.

Foto: Profimedia

 

 

Vejn Bridž i Vanesa Peronsel su posle dugogodišnje veze, u kojoj su dobili i sina, odlučili da okončaju svoju romansu, a kao rame za plakanje francuskoj manekenki našao se "fudbalski brat" njenog bivšeg izabranika - DŽon Teri.

Nedugo poslle raskida, kružila je priča kako su Vanesa i nekadašnji štoper spavali zajedno. Kontroverzna priča naišla je na demante od strane Francuskinje, međutim, Bridž u ta negiranja nije poverovao, smrtno se naljutivši na nekadašnjeg saigrača.

Da je pomenuti skandal izuzetno pogodio Bridža, svedoči podatak da je odbio da brani boje engleske reprezentacije na Mundijalu 2010. godine, kako ne bi bio u istom timu sa Terijem.

Foto: Profimedia

 

 

Vanesu danas krasi potpuno drugačiji izgled nego iz tog "neslavnog" perioda. Promenila je nekoliko ljubavnih partnera, a nije poznato da li se trenutno nalazi u emotivnoj vezi.

 

 

Uprkos godinama i činjenici da će uskoro zakoračiti u petu deceniju, bivši model se i dalji može pohvaliti atraktivnom i vitkom linijom.

 

 

 

Raskol između "fudbalske braće" još uvek traje, a u međuvremenu su obojica uplivala u bračne vode.

Teri se nalazi u braku sa Toni, a nedavno su proslavili i petnaestogodišnjicu istog, dok je Bridž stao na ludi kamen sa devojkom Frenki.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".