Пре девет година, водитељка Милица Бурсаћ се потпуно нага сликала за један познати мушки магазин и тада је открила да је пристала да се обнажи на наговор супруга, а један од разлога за ту одлуку била тешка финансијска ситуација.

- Када су ме позвали за фотографисање, катогорички сам рекла не. Али тај разговор је чуо мој супруг Јоца, који ме је убедио да се сликам! Рекао ми је да то може да буде пун погодак за моју каријеру, да имам лепо тело које треба показати у тако престижном часопису. Дакле, муж ме је наговорио да се скинем и његова подршка ми је била изузетно битна. Мало касније позвала сам их и рекла да пристајем - испричала је једном приликом водитељка.

Водитељка је истакла да је одлучила да ипак позира нага јер јој је био неопходан новац.

- Морам да признам и да сам у криминалној финансијској ситуацији и свака зарада ми је битна. Нисам добила неки невероватно висок хонорар, али јесте довољан да будем задовољна и да могу себи да обезбедим неке ствари - испричала је она када се сликала за овај магазин нага, међутим касније се покајала због свог поступка.

- Ја сам једна од ретких особа која се покајала због тог сликања, не због тога што сам се разголитила у 38. години, већ зато што се испоставило да је тај потез погрешан за наставак каријере. Наиме, у једном тренутку сам хтела да радим у школи као предавач кратких форми телевизијског новинарства и приватне продукције, јер имам образовање да то будем, али су ме одбили управо из разлога што сам се сликала. Ако у једном тренутку одлучим да се више не бавим телевизијом и пожелим да се бавим неким другим послом, мислим да ће то бити велика препрека у мојој каријери - испричала је водитељка једном приликом за "Блиц".

Фото: Јутјуб принтскрин/TVKopernikus

 

 

Водитељка открива да обожава да се фотографише, а посебно за модне едиторијале.

- У последње време нисам била у прилици да се фоткам за едиторијале јер, нажалост, нисам медијски интересантна зато што сам удата за човека који је сниматељ. Нисам скандалозне природе и радим емисије које се баве здрављем. Као таква особа, нисам медијски интересантна.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".