С обзиром да су Тара и Стефан Ђоковић деца једног од најбољег спортисте свих времена, сасвим је логично да јавност очекује да живе у луксузу и раскошу о коме "обичан свет" може само да сања.

Међутим, реалност је сасвим другачија. Јелена и Новак Ђоковић су за своје наследницике уредили животни простор какав има свако просечно дете.

Судећи по ономе што смо видели на основу објава на друштвеним мрежама, дечја соба Стефана и Таре Ђоковић, уређена је минималистички. У њој су неутралне боје, а једино чега имају у изобиљу јесу интерактивне играчке, које малишанима помажу да развију интелигенцију и концентрацију.

Новак и Јелена дају све од себе да своју децу васпитају да буду скромни, као и да науче вредност учења. Њихов дом испуњен је књигама, љубављу и осмехом, али дефинитивно не материјалним луксузом.

‒ Моја деца су прва генерација деце која никада није добила батине. Ја сам их добијала од својих родитеља, моја мајка пре мене, отац, моји баба и деда, Новакови такође. Стефан и Тара су прва генерација и верујем да ће то што не одговарамо на грешке и погрешно тумачење емоција насиљем заиста променити свет. Сматрам да је то један велики квантни скок у мењању историје и будућности ‒ истакла је Јелена приликом гостовања на панелу „Будућност је сад“.

Она је такође открила да је поставила неке потпуно друге темеље у васпитању своје деце, а како све креће из породичног дома, дом Новака Ђоковића и његове породице уређен је тако да сваки члан има све што му је потребно, али ничега превише.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".