- Она је спортиста и била је под стресом кад год јој је доктор нешто преписивао (што је било ретко), или када је размишљала о употреби неког суплемента. Симона је говорила ''молим вас, проверите ово више пута, да видимо да ли је безбедно и дозвољено. Ако нисте сигурни, нећу то да узимам''. Симонин интегритет је беспрекоран, она поштује колегинице, воли тенис и увек је чврсто стајала на земљи - скромна и приступачна шампионка - написао је Кејхил на свом Инстаграм профилу.

 

 

- Увек смо се смејали томе што она не може да глуми и не може да каже ни неку безазлену лаж. Увек сви виде како је расположена, и добро и лоше. То је Симона, она је оно што видите. Сада ћемо пратити процес који ће нам дати одговоре на многа питања. Како каже Симона, најтежи меч у њеном животу почиње сада. Ја верујем у њу - навео је Кејхил.

Халеп је привремено суспендована због позитивног допинг теста на супстанцу роксадустат, која стимулише производњу црвених крвних зрнаца. Међународна агенција за интегритет тениса суспендовала је румунску тенисерку због налаза крви током овогодишњег Ју-Ес опена.

 

 

Румунска тенисерка је са Кејхилом сарађивала две године, а Халепова је у том периоду освојила Ролан Гарос и преузела прво место на WТА листи. Она је тренутно 10. тенисерка света.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: ЗАШТО ЈЕ ТАКО ВЕЛИКИ: Погледајте статистику Новака Ђоковића

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".