Водитељка политичког ток-шоу програма „Хит твит“ Верица Брадић дуже од две деценије у браку је са бизнисменом Душаном Грбићем, али о супругу и деци нерадо говори у интервјуима.

‒ Они су моја оаза сигурности и мира, па их вероватно и због тога држим подаље од медија. Желим да их заштитим од излагања јавности. Нису они бирали овај посао, ја сам ‒ рекла је својевремено Верица.

Давних дана открила је да је супруг старији од ње 17 година, али да им то не представља проблем.

Фото: В. Данилов

 

‒ Душан каже да је разлика у годинама међу нама смешна, да није довољна. Све испод две и по деценије, по његовом мишљењу, не вреди ни помињати. Никоме не дозвољавам да ми се меша у живот, самим тим ни у избор партнера. Нисам тип коме нешто може да се сугерише. Зато, чак ни мама никад није имала ништа да ми каже на ту тему.

Верица Брадић и њен супруг имају двоје деце, ћерку Елену и осам година млађег Андреја. У време кад је родила прво дете завршавала је Правни факултет.

‒ Кад је требало да учим, морала сам да се борим са грчевима и зубићима. Није било лако, али то су слатке муке - признала је популарна водитељка, која је својевремено направила седмогодишњу паузу на телевизији како би се бавила адвокатуром.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".