Полицајци из Лакташа ухапсили су Вељка Тришића и Дражена Кудру из Лакташа, због постојања основа сумње да су починили кривично дело „Неовлашћено фотографисање“, потврђено је "Новостима" из ПУ Бањалука.

У току је криминалистичка обрада наведених лица.

- Све мере и радње предузимају се уз сагласност и под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се након комплетирања и докуменотвања предмета Окружном јавном тужилаштву Бањалука, против наведених лица достави извештај о почињеном кривичном делу – речено је из полиције.

Подсетимо, Младен је исмејаван и сниман камером током пријављивања на посао, након чега је снимак објављен на друштвеним мрежама.


СОС телефон за превенцију самоубиства


Национална СОС линија за превенцију самоубиства доступна је 24 сата дневно. Она је део пројекта Министарства здравља и Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

На располагању је тим едукованих професионалаца из домена менталног здравља, који пружањем подршке и помоћи, саветима и интервенцијом у кризним ситуацијама раде на превенцији самоубиства.


Они којима је неопходна помоћ могу да позову на број 0800/309-309, опција 1.


Према последњем пресеку Републичког завода за статистику, током 2020. године самоубиство је извршило 895 особа.
 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".