Отац са ТикТок профила @боогеyман0302 поделио је видео на под насловом “Обратите пажњу!”, пише нет.хр.

– Дакле, слушајте. Није ме брига слажете ли се с многим мојим видеозаписима или не. Али свакако желим да обратите пажњу на ово – почео је он.

Његова ћерка, објаснио је, ради касну смену, често излази са посла у 3 ујутро у великом граду и онда мора да се вози више од сат времена да се врати кући.

– Ово је треће јутро заредом да сам пронашао једну такву на њеном ауту на потпуно истом месту. Задња сувозачева врата – казао је показавши на црну везицу која је била причвршћена око ручке на вратима.

– Нисам знао што је то. Само сам наставио са резањем. Јутрос кад сам га пронашао,  питао сам ћерку: “Каква ти је то ствар са везицом која ти је свако јутро на задњој ручки? Посљедња три јутра сам је скидао.” – наставља забринути отац.

Ћерка му је рекла да није имала појма да је ту везица. Кад је отац препричао те догађаје свом брату, који ради у полицији, брат је одједном застао.

– Постао је изузетно тих. Рекао ми је: ‘Што си управо рекао?’ Казао сам му поновно, а он је рекао, “Слушај човече, одмах то скини. Трговци људима који отимају рањиве жене стављају то на аутомобил негде где то није лако приметити, али други људи који заправо краду знају тачно што то значи – објаснио је отац.

Човек је рекао да је везица у основи “ознака”.

– Ово упозорава свакога ко је део организоване ланца отмичара и трговаца људима, даје им до знања да је та особа рањива, сама је и лака је мета. Дакле, ако имате тинејџерке које су напољу до касно у ноћ и возе, проверите њихов ауто свако јутро. Потражите црни патентни затварач или било шта што се истиче и одмах уклоните – закључио је он.

БОНУС ВИДЕО: ЕКСКЛУЗИВНО: Снимак убиства Милоша Стојановића на Ади Хуји за које је осуђен Александар Релић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".