Бивша учесница Задруге Драгана Митар шокирала је људе на друштвеним мрежама када је објавила да је поново била на пластичној операцији носа. Сада је открила да је ово била седма интервенција на носу, као и да је била најкомпликованија од свих.

- Ово ми је седма операција носа. Хтела сам да оперишем нос, али сам залутала код доктора који нема појма, оно што сам замишљала ми није остварио. Некако, сваком операцијом ми је изгледало све лоше и лошије, тада сам схватила да дефинитивно треба да променим доктора. Требало је код овог доктора још давно да одем, али ми се журило, а он је увек био "пун", зато сам кренула код овог који ми није урадио како треба, рекла је Драгана, која је морала да сече ребро не би ли поново оперисала нос.

Фото:Принтскрин Инстаграм/dragana_mitar

 

 

- Пре операције ишла сам на скенер носа, ништа није унутра толико оштећено, али ми је била уништена хрскавица. Морала сам да извадим хрскавицу из свог ребра, мала је, и онда су то убацили у машину, обрадили, па убацили у нос, да има нос за шта да се држи. У том смислу ми је био мало тежи опоравак, али операција носа ме није болела. Сада сам стварно задовољна резултатима, седми пут сам га оперисала и готово је, каже Драгана.

То није све што је ове године урадила. Пре неколико месеци "поновила се" новим грудима.

- Ставила сам и нове груди у априлу, радила сам ремонт. Повећала сам за број ипо, после осам година од првих, хајде мало да освежим (смех). Сад ћу, када се опоравим, да се бавим на пословне планове, доста сам се зезала, хајде нешто и да радим, истакла је она

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО:

ЛУНА ЂОГАНИ ТРУДНА: Њена сестра плаче, Марко изненађен - друго дете на путу

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".