Водитељи забавних емисија углавном треба да буду добро расположени када уђу у студио и стану пред камере. Међутим, нису увек у најбољем стању, иако то гледаоцима тако делује док их гледају на малим екранима.

 

 

Водетељка Ана Радуловић је својевремено говорила за медије ли јој се дешавало да некада води емисију и да мора да буде насмејана, иако јој можда у тим тренуцима уопште није до смеха или ако је можда у тим тренуцима добила неку информацију из приватног живота због које је можда нервозна, али то пред камерама мора да сакрије.

- Ове две и по године, нажалост дешавало ми се више пута да сам била нервозна и да нисам била добро расположена када је требало да снимам емисије, али мислим да се то код мене никада није видело - рекла је Ана за Еспресо.

Радуловићка никада није добијала неке поруке узнермиравајућег садржаја док је водила емисију, али је имала неке друге ситуације када је у тим тренуцима желела да није пред камерама.

 

 

- Дешавало ми се да сам била здравствено лоше и једва стојала на ногама, а да то нико није ни приметио. Емисија је таква да осмех мора увек да је присутан, а и своје нерасположење се увек трудим да оставим ван зграде. Буде тешко у тим тренуцима, али Бог увек све награди када све прође.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".