Жена, која је брутално претукла своју малолетну ћерку и чији се снимак појавио на друштвеним мрежама, појавила се испред своје куће, иако полиција трага за њом.

Наиме, како се сазнаје, она је за медије рекла да није крива и да јој је "мајка све наместила".

Полиција је стигла у кућу у Гроцкој, у којој се одвило језиво породично насиље, како би ухапсили мајку која је зверски претукла ћерку (3).

Подсетимо, снимак малтретирање девојчице који кружи друштвеним мрежама узнемирио је све, а мештани Гроцке кажу да се за проблем са мајком која је брутално тукла трогодишње дете знало годинама.

- За тај пар сви знају, а и питање је да ли су деца његова. Он има више од 70 година, а она око 20. Сви знају да осим што је просила, и проституисала се. Када су живели у кући преко пута моје, имали смо проблема са њом, увек је у кући био хаос, вриштали су, правили буку, деца су истрчавала на улицу, неко је могао да их згази. Претурали су по контејнерима, он је долазио и по храну у народној кухињи. Продавали су робу коју нађу, она је зарађивала на улици - рекао је М. Т.

 Центар за социјални рад је знао за све, знали су да она није подобна да буде мајка, али су се сви правили блесави - додао је он. Девојка која познаје мајку која је тукла дете за Курир каже да је полиција знала за проблеме у тој породици. - Тај њен муж има 70 година, стално се драо на њу. Свађали су се, углавном ноћу, а некад су урлали и дању. Два-три пута сам видела полицију код њих. Нисам виђала да раније туче децу, можда је синоћ била пијана - казе суграђанка.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".