Према његовим речима, Центар за социјални рад је у приству полиције дошао синоћ код њих и одузео им децу. Он наводи да је био у Центру за социјални рад на разговору, те да разуме да његова супруга није смела да удара девојчицу.

- Нема никаквих проблема да се деца врате, али она, ја то разумем, није смела да уради. Ја за то нисам знао, нисам био кући. Да сам био кући то се не би десило. То је све испало ради њене мајке, због ње су мени деца узета. Све што је она направила, она је мени рекла. Да ће децу да ми стрпа у Дом, а ја да одем нећу - испричао је он.

Он је рекао да не зна где му се сада налази супруга за којом је иначе расписана потрага.

- Где се они сада налазе, мене то не занима. Мене интересују моја деца. Ја молим јавност, молио сам и у Центру да ми врате децу, они су мени рекли да не може тако брзо, али за два месеца ће бити. Али ће ми бити омогућено да идем да децу видим - рекао је он.

Снимак насиља над девојчицом снимила је баба деце.

Друго основно јавно тужиластво у Београду је одмах након сазнања о видео снимку на којем се види како мајка удара малолетно дете, сазвало ванредни састанак Групе за координацију и сарадњу за Општини Гроцка и у сарадњи са Центром за социјални рад и полицијском станицом Гроцка одмах предузело све мере у циљу утврђивања свих околности везаних за предметни догађај и заштите малолетног лица.

Резултат ванредног састанка је да су утврђени идентитети свих учесника догађаја, да су два малолетна лица прегледана од стране лекара током ноћи, након чега су измештена из породице у одговарајућу установу социјалне заштите, а да је за мајком расписана потрага, с обизром да није доступна државним органима.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".