Како "Курир" преноси Тара је у вези са познатим кошаркашем Аленом Смаилагићем. Овај пар се дуго познаје, али се љубав међу њима родила недавно.

Бивша учесница "Задруге" на својим Инстаграм сторијима редовно објављује фотографије и снимке на којима крије лик мушкараца, међутим како "Курир" сазнаје реч је о младом кошаркашу, који је каријеру градио и у Америци. Такође, Симова качи и снимке из кошаркашевог аутомобила, из којег су неколико пута и виђени како излазе заједно.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/тарасимов

 

- Тачно је да је између њих има нешто више од пријатељства. Тара и Ален упознали су се у клубу где је свако био са својим друштвом, а после су заједно отишли на афтер парти, где су се и смували. Симпатије су пале на први поглед, а на једном Тарином сторију види се како му седи у крилу. Она је одмах након што су ступили у однос почела да качи и њихове заједничке снимке, као и оне из његовог аутомобила, али му увек вешто прикрикрије лице емотиконом срца. Дан након што су се смували, возили су се до касно у ноћ, а са њима су били и њени пси које је, такође, објавила на сторију док су их мазили. Ален је одлепио за Таром, иако је све кренуло из забаве - рекао је извор близак кошаркашу за Курир.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alen Smailagic (@smajli_9)

 

Иначе, они се од недавно прате и на друштвеној мрежи Инстаграм, али се још увек не тагују на зајдничким снимцима и фотографијама.Таром Симов, изјавила је како је са познатим кошаркашем само другарица.

- Ален и ја се знамо много дуже, нисмо заједно. Ми се знамо, две, три године. Он је живео преко, ми смо само другари. Ален и ја се дуго пратимо на Инстаграму, дечко је играо у Сан Франциску, кад је дошао овде дружили смо се и дружимо се, али то је све. Нема симпатија, слободна сам што се тиче емоција - истакла је Тара и додала:

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Прекинула сам недавно однос са Ша, не размишљам о новој љубави. Схватила сам да ми не требају мушкарци. Са Ненадом нисам у контакту, прекинули смо сваки контакт пре две недеље, тако је најбоље. Увек ће имати поштовање са моје стране због свега што је урадио за мене - закључила је Симовљева која и поред тврдње да јој је кошаркаш друг и даље крије његово лице на фотографијама.

Ален и Ша се нису оглашавали на ову тему. 

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".