На њега је, подсетимо, како се сумња, насрнуо С. П. (28), возач аутомобила, након неспоразума око првенства пролаза. Како каже повређени Курчубић, који се налази у Ургентном центру, други возач га је прво песницом ударио у главу, а потом му сломио нос и избо га ножем.

Курчубић даље објашњава да је возио аутобус у десној траци, те да се ођедом појавио младић који је својим аутомобилом на силу покушавао да се престроји.

- Тај аутомобил је ишао иза мене и све време је свирао и блицао, без икаквог разлога. Онда сам дошао до аутобуске станице, на којој је стајао аутобус и ја сам стао својим возилом иза њега. Тада је поред мог аутобуса стао аутомобил и ја сам отворио прозор и питао возача у чему је проблем. Онда је тај младић изашао из кола, а изашао сам и ја, јер сам мислио да ћемо порпичати и тако решити евентуални пробелм - препричава нам Курџубић из болничке постеље и додаје:

- Чим сам изашао, он је насрнуо на мене и почели смо да се гуркамо. Тада је из његових кола изашла жена, која је била с њим. Тада ме је младић ударио песницом у главу из све снаге и кренуо да ме туче по целом телу, а та жена ме је ухватила отпозади и вукла ме. У том тренутку је младић извадио нож.

Фото: Профимедиа

 

Саговорник објшањава да у првом тренутку није ни схватио да је рањен.

- Нисам осетио убод, тек када сам видео крв схватио сам да сам избоден. Био сам сав крвав, убо ме је у леву страну испод срца. Успаничио сам се када сам видео толико крви и почео сам да вичем: "Крварим, људи, пустите ме!", на шта су му они одговорили: "Пи**о једна, полако!". - препричава драматичну сцену нападнути возач аутобуса и додаје да је потом нападач сам позвао полицију и Хитну помоћ.

- Кад је дошла полиција он им је рекао да је у питању самоодбрана, односно да се он бранио од мене. Мене је Хитна одвезла у Ургентни црентар, ушили су ми рану и дали су ми нешто против болова. Мислим да је полиција одвела тог младића, али нисам то видео, јер је мене Хитна провг одвезла у болницу.

Како додаје, док је трајао напад на њега нико није пришао да му помогне.

- У мом аутобусу није било путника. Ја иначе возим раднике једне фирме, а јутрос сам био празан. Остали возачи и људи који су пешака туда пролазили нису се мешали, нити су пришли да ми помогну - завршава своју причу Курчубић и додаје да сада само жели да се опорави од свега, као и да младића који га је повредио не познаје, нити га је раније негде видео.

БОНУС ВИДЕО: ЕКСКЛУЗИВНО: Снимак убиства Милоша Стојановића на Ади Хуји за које је осуђен Александар Релић

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".