Вики Миљковић открила је како се осећа након свега што се десило, као и да ли је Андреј добро.

- Јако сам потресена. Хвала Богу, Андреју се није ништа десило, с обзиром шта је могло да буде. Нисам неко ко одмах износи све у медије, али ово сада радим због друге деце, чији родитељи нису јавне личности, па не могу на овај начин да се обрате јавности, моје дете је још и добро прошло - рекла је Вики и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Њега је тек ноћас стигло, те неке трауме су ту, а ми ћемо се потрудити да буду што мање. Тада га је држао адреналин, а тек када је дошао кући почели су филмови да му се враћају, након полиције и свега. Ноћас се будио, скакао, сањао, преживљавао. Данас се већ боји да иде сам, Ташке га је данас возио. То је ипак дете, пре 15 дана је напунио 15 година.

Певачица је открила шта се тачно догодило њеном сину.

- Он је успео да побегне и урадио је најбоље, шта је друго могао? Није могао он један да се супротстави њима, било их је тројица или четворица, ни он сам у паници то није регистровао. Они су му тражили новац, претили ножем. Он је прелетео преко улице. Могао је да га удари ауто, да га згази трамвај...

Фото: Сарић С.

 

Након свега што је Андреј преживео, певачица упутила снажну поруку надлежнима:

- Све ово радим да бих апеловала да полиција и држава поведу више рачуна, знам да хоће, да се на тим местима појача контрола. Сви знамо где их има, а на тим местима пролазе и жене и деца и труднице... Моје дете је ово прошло, то је завршено, али шта ће бити са другом децом и девојкама?

- Мили је помогао. Све моје колеге су ме синоћ звале, биле су забринуте. Ја бих ово можда и прећутала, али Цеца је дигла целу фрку и потпуно је у праву. Марија, Снежана, Саша, Сузана, Ана, сви су ме звали. Мили је доста посвећен томе. Ђорђе је малтене хтео да иде да их тражи.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ћерка Неде Украден - Јелена Билбија Миновић, лепа, успешна, мајка троје деце

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".