Вук воли да се у слободно време бави ловом, а певачици су засметали његови поступци, па је због тога објавила текст везан за њега уз фотографију: 

- Убилачки порив и адреналин који убице осећају док убијају у психологији је објашњен као тежак облик социопате и психопатије. Недостатак емпатије према другом живом бићу, уживање у његовом убијању и сликање са његовим лешом је сам по себи застрашујућ и захтева лечење, хоспитализацију или потпуну изолацију особа са таквим поремећајем. Људи који не виде ништа погрешно у убијању, опасност су по своју околину и друштво. Када је реч о јавним личностима, оне имају посебну улогу у едукацији и утицају који имају на јавно мњење - написала је ЈК и додала:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/карлеусастар

 

- Недопустиво је користити сопствену популарност за промоцију убијања, насиља и уживања у истом. Човек са пушком на слици је релативно познати глумац Вук Костић, чије изјаве показују да је реч о дубоко поремећеном човеку без икаквог људског и моралног основа. Док се јавност згражава над криминалцем који на овај начин држи људску жртву уз бизарни осмех и позира, чије слике видимо данас у медијима јер му се за те злочине суди, Вук Костић уз осмех позира држећи главу недужне животиње. Која је разлика? У њима двојици разлика не постоји. Страст за убијањем је оно што их чини истим -мисли певачица. 

Јелена није одсустала од сторија па је написала још један:

- Да ли је Вук Костић или било који други убица недужних дивљих животиња икада одговарао за своја недела? Да ли то што се ето тако назовеш ловцем и ставиш капу, оправдава убијање животиња? Или су животи дивљих животиња у Србији потпуно безвредни? У Србији се хвата пушка чим се појави несрећна дивља животиња јер људи овде мисле да животиње постоје да би их ми убили! У нормалним државама дивље животиње су заштићене законом који функционише ригорозно! Уместо да их чувамо, ценимо и боримо се за њихове животе јер су благо ове земље, ми наоружавамо дилетанте да иду по шуми и убијају уз ракијицу и објашњење да је за то "добра животиња" многе животињске врсте су пред самим изумирањем у Србији управо због оваквих "пријатеља животиња и корисних ловаца"! Спречимо психопате да нам убијају несречне животиње! Држава Србија мора да заштити благо своје земље, а то су дивље врсте које су пред изумирањем.

Глумац се није огласио на певачицине изјаве. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузну вилу Секе Алексић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".