Чувени тренер Ћиро Блажевић (87) већ неко време бори се са раком.  Открио је да га његове две ћерке нису назвале ни да провере како је. Признао је да му то тешко пада.

- Већ годину и три месеца имам рак, а од тада моје ћерке нису питале ни 'Како си тата'. Слободно то напиши - рекао је Блажевић.

Он има две ћерке Барбару и Кетрин и сина Мирослава које је добио у дугогодишњем браку са супругом Зденком. Већ је раније причао да није у најбољим односима са својом децом и да им је замерио став који су имали око вакцинације против коронавируса.

Током лета је гостовао и у емисији "Здравље на квадрат" и тада је причао о борби са раком и како то утиче на његове свакодневне активности.

- Вежбао сам до скоро, онда сам схватио да више не могу. Хендикепира ме то у доста ствари, па се сетим колико имам година и да морам да се пазим. Сигурно не бих дочекао ову дубоку старост да нисам здраво живео. Ту сам да кажем истину, ниакд нисам пазио на исхрану, не пијем алкохол, али једем пите, сарму. Кап алкохола нисам попио, јер је мој отац пио за пет генерација. Додуше пушио сам и пушим, нећу се баш одрећи сваког порока. Срећом, не боли ме ништа, осим прве мисли са којом се сваког јутра пробудим и питам себе 'Јесам ли још жив'. Онда се разбудим, па сам мало покретан и срећан - испричао је Ћиро Блажевић.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".