Čuveni trener Ćiro Blažević (87) već neko vreme bori se sa rakom.  Otkrio je da ga njegove dve ćerke nisu nazvale ni da provere kako je. Priznao je da mu to teško pada.

- Već godinu i tri meseca imam rak, a od tada moje ćerke nisu pitale ni 'Kako si tata'. Slobodno to napiši - rekao je Blažević.

On ima dve ćerke Barbaru i Ketrin i sina Miroslava koje je dobio u dugogodišnjem braku sa suprugom Zdenkom. Već je ranije pričao da nije u najboljim odnosima sa svojom decom i da im je zamerio stav koji su imali oko vakcinacije protiv koronavirusa.

Tokom leta je gostovao i u emisiji "Zdravlje na kvadrat" i tada je pričao o borbi sa rakom i kako to utiče na njegove svakodnevne aktivnosti.

- Vežbao sam do skoro, onda sam shvatio da više ne mogu. Hendikepira me to u dosta stvari, pa se setim koliko imam godina i da moram da se pazim. Sigurno ne bih dočekao ovu duboku starost da nisam zdravo živeo. Tu sam da kažem istinu, niakd nisam pazio na ishranu, ne pijem alkohol, ali jedem pite, sarmu. Kap alkohola nisam popio, jer je moj otac pio za pet generacija. Doduše pušio sam i pušim, neću se baš odreći svakog poroka. Srećom, ne boli me ništa, osim prve misli sa kojom se svakog jutra probudim i pitam sebe 'Jesam li još živ'. Onda se razbudim, pa sam malo pokretan i srećan - ispričao je Ćiro Blažević.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".