Три особе ухапшене су због сумње да су учествовала у бацању Молотовљевог коктела пре две ноћи на периферији Крушевца, потврђено је у крушевачкој полицији. Б. Н. (42), М. С. (28) и Н. В. (48) из Крушевца осумњичени су за кривично дело изазивање опште опасности.

-Они се сумњиче да су у недељу, у касним вечерњим сатима, бацили две флаше са запаљивом течношћу у двориште педесетпетогодишњег Крушевљанина, а једна од флаша се разбила и запалила-предочено је у крушевачкој полицији. Том приликом нико није повређен.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Крушевцу, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу. Како су “Новости” јуче објавиле запаљива материја изазвала је у ноћи између недеље и понедељка мањи пожар испред породичне куће у насељу „Марко Орловић”, али је он угашен пре доласка ватрогасаца. Инцидент је прошао без страдалих и повређених.

Овог лета су у истом насељу рањене две особе када је више пута осуђивани Родољуб Николић (43) потегао нерегистрован пиштољ. Ранио је мештанина Љубомира Аврамовића и његову снају Данијелу Петровић. Како су саговорници „Новости” посведочили, вербална расправа врло брзо је прерасла у физички обрачун.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".