Tri osobe uhapšene su zbog sumnje da su učestvovala u bacanju Molotovljevog koktela pre dve noći na periferiji Kruševca, potvrđeno je u kruševačkoj policiji. B. N. (42), M. S. (28) i N. V. (48) iz Kruševca osumnjičeni su za krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

-Oni se sumnjiče da su u nedelju, u kasnim večernjim satima, bacili dve flaše sa zapaljivom tečnošću u dvorište pedesetpetogodišnjeg Kruševljanina, a jedna od flaša se razbila i zapalila-predočeno je u kruševačkoj policiji. Tom prilikom niko nije povređen.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu. Kako su “Novosti” juče objavile zapaljiva materija izazvala je u noći između nedelje i ponedeljka manji požar ispred porodične kuće u naselju „Marko Orlović”, ali je on ugašen pre dolaska vatrogasaca. Incident je prošao bez stradalih i povređenih.

Ovog leta su u istom naselju ranjene dve osobe kada je više puta osuđivani Rodoljub Nikolić (43) potegao neregistrovan pištolj. Ranio je meštanina LJubomira Avramovića i njegovu snaju Danijelu Petrović. Kako su sagovornici „Novosti” posvedočili, verbalna rasprava vrlo brzo je prerasla u fizički obračun.

BONUS VIDEO:

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".